WeChat
Image

Careers

Internationaal accountmanager – medische producten

Wat is onze drijfveer?

Ziekenhuizen worden geconfronteerd met vele uitdagingen waaronder de bescherming en hygiëne van patiënten en personeel in operatiekamers. Het is onze missie om bij te dragen aan de vermindering van het aantal infecties als gevolg van een medische ingreep. Wij doen dit door zelfklevende medische artikelen van hoge kwaliteit te ontwikkelen, produceren en op de markt te brengen. Deze producten worden over de hele wereld verscheept en verwerkt in sets met chirurgische afdekmaterialen.

Raak jij hierdoor geïnspireerd?

Ons speelveld rijkt tot over de oceanen en dat reflecteert in de diversiteit van het personeel. Word jij daar net zo door geprikkeld? We zijn in ieder geval trots op de veelzijdigheid en kennis van onze collega’s. De kantoren en productie zijn gevestigd in één pand op een centrale locatie in Nederland. De lijnen zijn kort en de onderlinge verhoudingen gemoedelijk.

Word jij onze collega?

Je komt terecht in een dynamische werkomgeving binnen een groeiende internationale organisatie met een plezierige, transparante en informele werksfeer. Je wordt onderdeel van een gedreven salesteam, samen gaan we voor een hogere omzet.

Jouw rol:

Je bent verantwoordelijk voor het beheren van bestaande relaties en het verkennen van nieuwe klanten. Je zult nationale en internationale klanten en beurzen bezoeken, hun behoeften onderzoeken en onderhandelen over prijsafspraken binnen het gestelde mandaat.  Je analyseert en inventariseert de markt en maakt op basis daarvan jaarlijks een salesplan.

Wat heb je in huis?

< MBO-4 / HBO werk- en denkniveau in combinatie met 3 tot 5 jaar werkervaring;

< Sterke commerciële vaardigheden en inzicht;

< Mogelijkheid tot reizen (±25%) en flexibele werktijden te hebben;

< Goede kennis van de Engelse taal en een tweede buitenlandse taal ( Italiaans of Spaans);

<Flexibel, proactief en nauwkeurig.

Welke arbeidsvoorwaarden bieden wij?

< 32-40 uur per week;

< Marktconform salaris;

< Laptop, telefoon en andere benodigdheden

< Goede pensioenregeling;

< Thuiswerkmogelijkheden;

< 26 vakantiedagen + 2 ziektedagen (bij 40uur dienstverband);

< Flexibele bonus einde van het jaar;

< Persoonlijk Opleidingsbudget voor het volgen van een opleiding of cursus.

Laat ons weten wie jij bent!

Solliciteer vandaag nog en word lid van ons team dat zich inzet voor het verbeteren van de gezondheidszorg. Deel jouw motivatie en cv met ons via [email protected].

Als je vragen hebt over SMG of de functie aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Office Manager, Carla Kroon via 035-6091020 of stuur een privé bericht op LinkedIn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Share on:

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.