WeChat
Image

Careers

Wat is onze drijfveer?

Ziekenhuizen worden geconfronteerd met vele uitdagingen waaronder de bescherming en hygiëne van patiënten en personeel in operatiekamers. Onder ideale omstandigheden zou iedereen wereldwijd toegang moeten hebben tot veilige zorg. Het is onze missie om bij te dragen aan de vermindering van het aantal infecties als gevolg van een medische ingreep. Wij doen dit door zelfklevende medische artikelen van hoge kwaliteit te ontwikkelen, produceren en op de markt te brengen. Deze producten worden over de hele wereld verscheept en verwerkt in sets met chirurgische afdekmaterialen. Indirect dragen we ook ons steentje bij aan het verduurzamen van de zorg.

Raak jij hierdoor geïnspireerd?

Ons speelveld rijkt tot over de oceanen en dat reflecteert in de diversiteit van het personeel. Word jij daar net zo door geprikkeld? We zijn in ieder geval trots op de veelzijdigheid en kennis van onze collega’s. Jij vindt toch ook dat iedereen gelijk is en recht heeft op gelijke kansen? Precies daarom bieden we de ruimte om je te profileren en ontwikkelen op eigen tempo. De kantoren en productie zijn gevestigd in één pand op een centrale locatie in Nederland. De lijnen zijn kort en de onderlinge verhoudingen gemoedelijk. Wanneer mogelijk lunchen we met elkaar en ook bedrijfsuitjes zijn vaste prik. Saamhorigheid vinden wij heel belangrijk en daarom wordt elke verjaardag gevierd, ook die van jou!

Word jij onze nieuwe R&D chemist?

Werk jij geconcentreerd, secuur en ben je gemotiveerd om in een dynamisch bedrijf in groei te komen werken? Ben jij praktisch ingesteld, niet bang om vieze handen te krijgen en weet jij voor ieder praktisch vraagstuk een test te ontwikkelen? Je werkt zelfstandig in ons lab binnen een klein team en rapporteert aan de R&D […]
Read more

Open sollicitatie

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.